Klaas Flower's & Design

About Klaas

My passion for everything design is without limits.  In my international career, I have had the opportunity to expand my mind and vision both professionally and personally. Incorporating local materials I have expanded my design concepts in floral arranging and design and now seek the opportunity to share my wealth of knowledge with others.

 

Motivatie:

Het werken met plantaardige materialen is voor mij een passie die geen grenzen kent. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door het lezen van (vak)literatuur, het volgen van sociale media en contacten te onderhouden met collega’s in binnen en buitenland.

 

Ik heb niet alleen een passie voor plantaardige materialen maar kijk verder naar alles wat met interieur en design te maken heeft. Ik heb vele jaren in het buitenland gewoond (twee jaar in Israel en dertien jaar in Tokyo, Japan) waardoor ik een brede visie heb gekregen op wat er in andere landen gebeurd op het gebied van bloemen concepten en designs. Ik ben hierdoor ook in aanraking gekomen met vele andere culturen en gebruiken wat mijn werk zeker heeft beïnvloed.